A mancat zi de zi la fast-food-ul "Heart Attack Grill" si acum a murit de atac de cord

Dată publicare: 13-02-2013 13:30
Dată actualizare: 16-02-2013 07:17


atac de cord

John Allen, un barbat din Statele Unite, mare fan al hamburgerilor, care obisnuia sa manance zilnic la un fast-food numit Heart Atttack Grill (n.r. hert atack = atac de cord) a murit, printr-o ironie macabra a sortii, de atac de cord.

Potrivit The Sun, barbatul in varsta de 52 de ani s-a prabusit la pamant in timp ce astepta un autobuz care sa-l duca acasa, dupa ce luase masa la localul din Las Vegas, faimos pentru burgerii de 9.000 de calorii si chelneritele imbracate in asistente medicale.

Pe langa faptul ca manca acolo, Allen obisnuia sa atraga clienti la fast-food-ul respectiv, inca de la deschiderea acestuia, in 2012. O caricatura de-a lui - intitulata Pacientul John - aparea pe meniuri, vestimentatia angajatilor si alte produse.

"Nu a lipsit nicio zi, nici macar de Craciun. I-am spus 'Daca vei continua sa mananci asa, vei muri'", a dezvaluit patronul Heart Attack Grill, John Basso.

Restaurantul, al carui slogan este "Un burger dupa care mori", a mai provocat probleme de sanatate altor doi client, care au ajuns la spital anul trecut, dupa ce au mancat de la Heart Attack Grill.


 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO