Violente canibalice in Republica Centrafricana. Martorii au filmat un moment ingrozitor, petrecut in strada

Dată publicare: 13-01-2014 14:00
Dată actualizare: 09-02-2014 06:57


Republica Centrafricana

 Un canibal sustine ca a mancat carnea unui barbat pentru ca dorea sa sa razbune, dupa ce mai multi membri ai familiei sale au fost ucisi cu brutalitate.

 Acuzatul, Ouandja Magloire, care se intituleaza "Mad Dog" (Caine turbat), spune ca a atacat un musulman, dupa ce sotia  insarcinata si cumnata sa au fost ucise de un islamist.

Barbatul, originar din Republica Centrafricana, a facut parte dintr-o banda de crestini care au atacat un musulman in Bangui, capitala tarii, in timpul violentelor care au dus la moartea 1000 de oameni, din luna decembrie, informeaza The Mirror.

Violentele au izbucnit impotriva fostului presedinte, Michel Djotodia, primul musulman care a condus majoritatea crestina a tarii. Djotodia a demisionat vineri.

"Mad Dog" a declarat ca si-a zarit victima intr-un autobuz si a decis sa il urmareasca, impreuna cu un grup de alti 20 de barbati.

I-au ordonat soferului sa opreasca autobuzul, dupa care si-au tarat victima pe drum, l-au batut, l-au injunghiat si apoi i-au dat foc.

Unul dintre martori a declarat ca "unul dintre indivizi a luat un brat, apoi s-a dus si a cumparat o paine si a inceput sa manance din carne."

Un alt martor a povestit cum un atacator a impachetat capul, apoi a strigat ca o sa se ospateze cu el.

Martorii nu au intervenit in atac, dar au filmat incidentul cu telefoanele mobile. 

 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO