A lasat 100 de oameni fara locuinta din cauza ca "o tortura dictionarul". Explicatia uluitoare a unui incendiu devastator

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58
incendiu Londra

Caz bizar in Marea Britanie, unde motivul pentru un incendiu petrecut in Londra a fost dezvaluita abia dupa 6 ani.

 Incendiul a distrus etajele superioare ale unui bloc de apartamente din sud-vestul Londrei, in cartierul Kingston, in iulie 2010. Nimeni nu a fost ranit, dar 100 de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului. Adevarata explicatie a incidentului a fost dezvaluita insa abia acum.

Kristie Byrne, o femeie de 38 de ani, sustine ca ea a dat foc cladirii in mod involuntar, din cauza bolii psihice de care suferea si care a facut-o sa creada ca este torturata de dictionarul sau, din cauza ca nu stie ce inseamna anumite cuvinte. Nemaiputand suporta aceste chinuri, care se manifestau prin halucinatii extrem de puternice, Byrne a dat foc dictionarului, apoi l-a aruncat pe balcon – provocand astfel incendiul care a distrus etajele superioare ale blocului in care locuia.

Femeia si-a recunoscut imediat fapta a ajuns ulterior intr-un spital, nefiind trimisa dupa gratii din cauza problemelor sale pshice. Ea spune ca, datorita tratamentului, a reusit sa duca o existenta aproape normala, chiar daca vina pentru incendiul pe care l-a provocat o apasa in continuare. „Mai aud voci uneori, dar am invatat sa nu le ascult” , a declarat ea, potrivit Metro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO