A invins moartea dupa un accident care a "decapitat-o intern". Medicii spun ca nu e un miracol. FOTO

Dată publicare: 07-10-2012 08:36
Dată actualizare: 31-10-2012 01:02


Rachel

In urma cu un an a crezut ca o sa moara intr-un teribil accident de masina. Nici medicii nu i-au dat sanse mari de supravietuire, mai ales ca nu mai vazusera niciodata o rana precum cea suferita de Rachel, in varsta de 23 de ani.

5 afaceri cu investitii reduse, pe care le poti incepe din facultate

Tanara a suferit o decapitare interna, asa cum au numit-o medicii. Mai exact, capul ei s-a rupt pur si simplu de coloana vertebrala, in urma unui impact puternic, potrivit Daily Mail.

Masina femeii a fost izbita in plin de catre un alt automobil, in Phoenix, anul trecut.

Datorita pompierilor, care au ajuns imediat la fata locului si au transportat-o pe Rachel la spital intr-un timp record, ea nu a murit si nici nu a ramas paralizata.

Doctorul care s-a ocupat de cazul tinerei a declarat ca sunt extrem de putine persoanele care supravietuiesc dupa un astfel de accident.

Rachel a trecut printr-o operatie complicata si a fost tinuta in coma timp de o luna de zile. Cand s-a trezit, ea nu si-a amintit nimc despre accidentul care aproape ca a omorat-o.

Medicii spun ca supravietuirea ei nu a fost tocmai un miracol si ca totul s-a datorat unui stil de viata disciplinat. Femeia in varsta de 23 de ani a lucrat ca instructor de fitness inainte de accident, iar faptul ca muchii gatului au fost bine lucrati au impiedicat o decapitare totala.

“Ma simt excelent acum. Am atata energie incat pot sa cuceresc lumea”, a declarat Rachel.

Femeia este intr-o stare foarte buna acum, dupa ce 40 de doctorii au avut gija de ea un an de zile.

Citeste si:

N-au rezistat crizei mondiale. Cele mai rasunatoare falimente din ultimii 4 ani

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO