A investit 30.000 de dolari pentru a-si construi decorul din serialul preferat. Cum arata casa

Dată publicare: 31-12-2013 13:05
Dată actualizare: 03-01-2014 06:49


star trek

Canadianca Line Rainville a avut un buget de 30.0000 pentru renovarea casei sale din Quebec. Ce-a facut cu banii? Si-a construit o replica a navei din Star Trek, in subsol.

Femeia de 51 de ani, care lucreaza ca asistent social, a hotarat ca vrea un cinematograf acasa, dar si un spatiu care sa ii aminteasca de copilarie, informeaza Daily Mail.

Solutia a fost simpla, ea a amenajat in subsol mai multe incaperi de pe nava stelara Enterprise, printre care puntea de comanda, camera transportorului, puntea de observatie sau apartamentul ofiterului Spock.

Rainville a declarat ca avea noua ani cand a inceput sa urmareasca Star Trek, impreuna cu tatal ei, in fiecare saptamana.

"Am devenit dependenta de acest serial si, in fiecare saptamana, de abia asteptam episodul de joi seara", a declarat ea.

Amenajarea casei a durat mai bine de un an, pentru ca a vrut ca subsolul ei sa semene cat mai mult cu decorul din Star Trek.

INTRA AICI PENTRU FOTOGRAFII ALE CASEI.

A cautat online piese de recuzita din serial, precum un tricorder sau setul de sah 3D, iar pe altele le-a confectionat chiar ea, cum ar fi replicatorul de mancare si un set de clopote vulcaniene.

"Stand aici, la 51 de ani, a fost ca si cum m-am teleportat inapoi la varsta de 9 ani, cand imi doream sa fiu luata la bordul navei de capitanul Kirk", a declarat ea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO