A intrat pe Facebook, in timpul vacantei petrecute in strainatate. Factura uriasa pe care a primit-o de la Orange

Ultima actualizare: 10-07-2014 07:21
factura Orange

O adolescenta a "reusit" sa ridice factura de mobil cu 9.000 de lire sterline cu postarile pe Facebook, in timpul vacantei pe care a petrecut-o, impreuna cu mama ei, in Antigua.

Tatal ei vitreg, David Mason, ramas acasa, care ii plateste factura la telefon, a sunat-o cand a primit mesajul prin care era anuntat ca a atins plafonul de 50 de lire sterline la roaming, relateaza Daily Mail.

Barbatul a crezut ca fiica s-a deconectat de la reteaua de internet din Marea Britanie si isi facea update-urile pe Facebook conectandu-se la retele WiFi, insa, in realitate, adolescenta a folosit in continuare reteaua din tara si a lasat familia cu datorii de mii de lire.

Cand adolescenta si mama ei s-au intors din vacanta, David Mason a primit de la Orange o factura in cuantum de 5.400 de lire, iar patru saptamani mai tarziu a primit o alta factura, in valoare de 3.500 de lire sterline.

"Am fost socat cand a primit prima factura de 5.400 de lire. Abonamentul este pe numele meu si am primit un mesaj ca a fost atins plafonul de 50 de lire. Orange m-a intrebat daca vreau sa scoata serviciul de roaming, am raspuns afirmativ si am crezut ca asa au facut. I-am spus sotiei mele ca telefonul nu mai are roaming si a presupus ca telefonul era conectat la reteaua WiFi", a spus barbatul.

Barbatul a platit prima factura de 5.400 de lire, dar a refuzat sa plateasca si cea de-a doua factura, considerand ca Orange nu si-a facut datoria si nu i-a luat in considerare cererea de a anula roamingul. Ulterior, Orange i-a redus factura la 500 de lire si a promis ca-i va returna barbatului toata suma.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO