A intinerit cu 5 ani datorita unei creme pe care a dat 10 lei. Experimentul care a convins-o. FOTO


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 10:42
Categorie: Bizar
crema

Claire Cisotti din Marea Britanie a decis sa faca un experiment pentru a vedea daca vedete precum Kate Winslet si Joan Collins au dreptate atunci cand vorbesc despre o crema de fata minune care costa pana in 10 lei.

"Folosesc crema de fata de la 13 ani. Mama mi-a recomandat un anumit tip de crema. Din nefericire, crema respectiva nu se mai produce de ceva vreme. Am decis sa incerc Nivea, atat de laudata de vedetele de la Hollywood, dar si o alta, Creme de la Mer, despre care am auzit ca face minuni", spune Claire.

Femeia citise despre Creme de la Mer, care costa in jur de 500 de lei, ca este un produs minune care iti schimba pur si simplu textura pielii intr-un timp relativ scurt. Ea a fost creata de doctorul Max Huber ,dupa ce a suferit arsuri grave pe fata din cauza unui experiment esuat in laborator. Dupa un tratament cu crema inventata de el, chipul medicului s-a vindecat.

La polul opus, clasica Nivea, aparuta pentru prima data pe piata in 1911, in Germania, este laudata de numeroase vedete de la Hollywood. Ea poate fi cumparata din supermarket si costa pana in 10 lei.

Inainte de-a incepe experimentul de o luna de zile, Claire a mers la un cabinet performant pentru un set de analize si investigatii la nivelul fetei.

Peste o luna, in care pe jumatatea stanga a fetei femeia a folosit Nivea, iar pe jumatatea dreapta, Creme de la Mer, Claire a revenit la cabinet.

Dupa o examinare microscopica a fetei, dermatologul i-a spus ca sunt imbunatatiri pe ambele parti, insa pe partea stanga pielea era intinerita cu 5 ani.

Ce i-a facut un barbat iubitei fiului sau, dupa ce a baut 60 de beri.
FULLSCREEN
A intinerit cu 5 ani datorita unei creme pe care a dat 10 lei. Experimentul care a convins-o. FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

Tags: crema, frumusete,

VIDEO PROTVPLUS.RO