A indurat 12 ani dureri atroce de stomac si a ajuns la spital. Medicii, uluiti cand au vazut ce i-a provocat suferinta

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03
operatie

Timp de mai bine de un deceniu, un barbat a avut dureri cumplite de stomac dupa fiecare masa si abia acum a aflat care era cauza acestora.

Chirurgii i-au provocat omului suferinte intense, care au durat 12 ani, pentru ca au uitat in el o foarfeca dupa o operatie.

In urma cu 12 ani, Karp Ponomaryov, din Kazahstan, a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii i-au salvat viata in urma acesteia, dar au comis si uriasa gafa de a uita in corpul sau foarfeca de 20 de centimetri, relateaza The Mirror.

De atunci, barbatul de 53 de ani a avut dureri de stomac ori de cate ori manca, insa nu s-a plans de ele, pentru ca era foarte bucuros ca a scapat cu viata dupa operatie.

In urma cu o luna, insa, durerile au devenit insuportabile, iar barbatul nu a mai putut sa manance deloc si a slabit cumplit. A ajuns din nou la spital, iar medicul Baurzhan Aybaev a descoperit foarfeca dupa ecografie. "Nu am vazut niciodata una ca asta. Se mai intampla cu un pansament, insa cu un instrument medical atat de mare nu pot sa cred ca s-a putut intampla... In primul rand, medicii ar fi trebuit sa observe ca le lipseste de pe masa de operatie. Pot sa-mi imaginez ce dureri crunte a avut. Chirurgul care l-a operat acum 12 ani s-a pensionat in 2011, iar anul trecut a murit. Nu mai poate fi tras la raspundere... Acum, barbatul va avea nevoie de o alta operatie", a spus Aybaev.

Karp Ponomaryov a spus ca nu intentioneaza sa intenteze proces spitalului, dar vrea sa fie operat cat mai repede.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO