Tanarul din Romania care si-a tatuat magistrala 2 a metroului. Transilvania Tattoo Expo a reunit la Sibiu zeci de artisti

Dată publicare: 02-07-2016 07:19
Dată actualizare: 05-07-2016 07:28


Sibiul a fost luat cu asalt de iubitorii de tatuaje. Peste 80 de artisti din tara si din strainatate s-au adunat la un targ de profil cu traditie deja.

Organizatorii au pregatit lupte in cusca, demonstratii inedite si multe surprize.

Dar cei mai sensibili trebuie sa stie ca unele scene pot fi totusi prea dure.

Pe de alta parte, preturile pentru un tatuaj sunt mai mici la eveniment decat in saloanele de specialitate.

Un artist din Venezuela are tatuaje pe aproape tot corpul, inclusiv pe fata. A apelat chiar si la implanturile de silicon, care scot desenele in evidenta. Dar nu s-a oprit aici: si-a ascutit si urechile.

"Nu poti sa stii unde vei lucra in viitor, asa ca cel mai bine e sa-l faci cand ai 20 de ani. In mintea mea trebuia sa devin un doctor, dar acum sunt doctorul ciudatilor. Si aratam dragut. Nu se vede?"

La evenimentul organizat la Sibiu a ajuns si un american: "Oamenii imi spun: ,,Hei, tatueaza-mi ce vrei tu!". Apoi le cer sa-mi spuna 5 cuvinte care ii inspira. De cele mai multe ori oamenii sunt surprinsi, ca si cum le-as fi citit gandurile."

Iacob a venit special din Slovacia pentru a-si mai face un tatuaj. Recunoaste ca le-a cam pierdut sirul: "Acolo unde lucrez nu sunt permise tatuaje pe maini sau pe gat. Aici, pe brat, am cainii mei pe care ii iubesc mai mult decat pe iubita mea."

Un nonconformist si-a tatuat pe spate magistrala 2 a metroului din Bucuresti: "Acum ce imi fac e un metrou si ceva graffiti-uri, grafitti-ul fiind un element al culturii hip-hop."

Atractia targului a fost insa un tanar care si-a dovedit curajul intr-un mod socant. Si-a strapuns pielea cu niste carlige metalice si a fost ridicat in aer cu ajutorul unui sistem de scripeti.

Incercam sa ne prezentam pe noi ca oamenii din spatele tatutajelor, sa inlaturam putin ideile preconcepute prin care erau perceputi de catre societate, de oameni, familie si angajatori.

"Transilvania Tattoo Expo" este la a 8-a editie.


VIDEO PROTVPLUS.RO