A gasit pe fundul unui rau un inel pierdut acum 40 de ani. Ce era scris pe interiorul sau


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 23:01
Categorie: Bizar
inel

Un scafandru din Carolina de Sud a reusit ceea ce parea imposibil, a gasit inelul pierdut de un student in urma cu aproape 40 de ani.

Proprietarul inelului, Robert LeVaughn Phillips, era student, atunci cand a primit bijuteria cadou de la mama lui, bolnava de cancer si aflata pe moarte, relateaza CNN. 

Robert a pierdut inelul, in 1974, la doua saptamani dupa ce l-a primit. Barbatul se plimba cu barca pe raul Cooper alaturi de viitoarea lui sotie Nancy atunci cand l-a pierdut. "Nu am crezut ca o sa-l mai vad vreodata" a declarat Robert pentru CNN.

Inelul a fost ridicat de pe fundul raului luna trecuta de un scafandru amator  - Brian Tovin. Barbatul a fost intrigat de detaliile de pe inel.

Pe interiorul bijuteriei erau trecute literele RLP (initialele posesorului), anul 1974 si numele unei facultati - "College of Charleston". Plecand de la aceste informatii, Brian a plecat in cautarea celui care l-a pierdut.

Cu ajutorul retelelor sociale, a dat peste Eric, fiul lui Robert. Acesta l-a dus la spital, la tatal sau, care se lupta, ironia sortii, cu cancerul, la fel cum o facuse mama acestuia in urma cu 40 de ani.

"Nu exista un interes financiar in spatele acestui gest.  E vorba de o valoare sentimentala. Nu este ca si cum ai gasi o bancnota. Inelul inseamna ceva enorm pentru cineva", a declarat Tovin.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO