A furat un smartphone, a introdus codul gresit si acum politia e pe urmele lui. Ce s-a intamplat de fapt

Dată publicare: 06-05-2014 16:19
Dată actualizare: 09-05-2014 06:57


selfie

Un telefon HTC, furat de la un baiat de 17 ani, elev in Essex (Anglia), era setat sa faca automat poze daca cineva introduce de mai multe ori un cod pin gresit. Barbatul aparut in imagini este acum cautat de politie.

Fortele de ordine vor sa stea de vorba cu barbatul din imagine, care se pare ca si-a facut un selfie fara voia sa, cu un telefon mobil furat.

Smartphone-ul era dotat cu un nou sistem de securitate, fiind setat sa faca fotografii automat, cand cineva introducea de mai multe ori un cod pin gresit. Baiatul caruia i-a fost furat telefonul, un HTC, s-a trezit fara gadget pe cand se plimba in parc. Cateva zile mai tarziu insa, a primit prin e-mail o imagine a suspectului.

Politia din Essex se afla acum pe urma barbatului din fotografie. Potrivit fortelor de ordine, este vorba de al treilea caz de acest fel.

E clar ca persoana respectiva nu a intentionat sa isi faca o poza. Ultima oara cand am avut de a face cu un astfel de caz, am reusit sa prindem pe cineva si asta speram ca se va intampla si acum”, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Essex, citat de The Mirror.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO