A furat o masina dintr-o benzinarie din California cu tot cu copiii aflati pe bancheta din spate. Reactia disperata a tatalui

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
masina furata

O femeie din California a furat o masina dintr-o benzinarie, cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

In imagini se vede automobilul care opreste in parcare, langa intrarea in magazinul benzinariei. Tatal coboara, verifica portierele - fara sa le blocheze insa - apoi intra inauntru ca sa cumpere ceva.

Intre timp, afara, camerele au surprins o femeie care traverseaza strada si se indreapta spre autoturism. Sta langa masina aproximativ doua minute, apoi se urca la volan si porneste. Cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate.

Alarmat, tatal o ia la fuga dupa autovehicul. Si incearca disperat sa o opreasca pe hoata.

Vanzatoare benzinarie: "Era in stare de soc. Plangea si striga."

Imaginile nu sunt insotite si de o inregistrare audio, dar angajata benzinariei isi aduce aminte limpede cum barbatul implora ajutor.

Vanzatoare benzinarie: "Suna la 911, copii mei sunt... O femeie a fugit cu copii mei in masina."

Aceasta a vazut pe monitor tot ce s-a intamplat.

Vanzatoare benzinarie: "A incercat... Am vazut pe camera video, el era in spatele masinii, incerca s-o opreasca, incerca s-o opreasca pe femeia aceea, dar n-a reusit."

Din fericire, un echipaj de politie aflat in apropiere a pornit in urmarirea masinii imediat dupa apelul la numarul de urgenta. Dupa mai putin de 15 minute agentii au prins-o pe femeia care incercase sa fure SUV-ul, cu tot cu copii. Cei mici erau teferi, dar speriati, spun oamenii legii.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO