A fost violata si tinuta captiva aproape 10 ani, intr-o temnita, dar a ales sa se intoarca. Motivul bizar al acestei decizii


Ultimul update: Joi 29 Septembrie 2016 07:21
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2016 11:11
Categorie: Bizar
natascha

Natascha Kampusch, in varsta de 28 de ani, a fost abuzata psihologic si violata aprope toata copilaria, dupa ce a fost rapita, a mostenit casa in care a fost tinuta ostatica timp de 8 ani si jumatate, iar in prezent, continua sa faca curat in locuinta.

Natascha Kampusch avea doar 10 ani cand a fost rapita de catre Wolfgang Priklopil, care a tinut-o captiva intr-o temnita din beton, ascunsa in subsolul casei lui din Viena, conform Daily Mail

Pentru aproape un deceniu ea a fost exploatata sexual, batuta, infometata si inchisa, pana cand a decis sa evadeze in 23 august, 2006. In aceeasi zi, Priklopil, in varsta de 44 de ani, s-a sinucis, aruncandu-se in fata trenului.

Intr-un interviu acord reporterului Rahni Sadler pentru Channel Seven, ea a declarat ca e terapeutic, intr-un mod bizar, sa-si petreaca timpul in locurile unde a fost abuzata si torturata.

Cand a fost intrebata despre Priklopil, care a obligat-o sa se comporte ca o menajera, cand nu era captiva in temnita, a spus: “Avea o personalitate duala, schizofrenica.”

Cand a fost intrebata de ce nu vrea sa vanda casa sau sa-i dea foc, Kampusch a pus ca nu vrea ca locuinta ei sa devina un exponat. Ea a continuat sa faca curat in casa exact cum a fost obisnuita, timp de 10 ani, fiind amenintata de Priklopil.

Intr-un interviu recent acordat celor de la Bild, Natascha a relatat momentul in care a evadat: “Mi-a spus sa spal masina. Voia sa o vanda si mi-a spus sa o curat foarte bine. Imi amintesc ca imi era foarte foame, pentru ca trebuia sa-I pregatesc lui sanvisuri dimineata, dar eu nu primeam nimic.”

La un moment dat, Priklopil a primit un apel telefonic si a fost distras. Natascha a continuat: “Inainte de apel, el m-a monitorizat constant, dar din cauza zgomotului aspiratorului, el s-a indepartat pentru a se intelege cu interlocutorul sau. M-am tarat pe sub poarta care de obicei era blocata de obiecte grele, dar nu si in acea zi."

In ziua aceea a deschis poarta si a fugit spre libertate, punand capat chinului prin care a trecut inca din martie 1998, dupa ce Priklopil a rapit-o cand se indrepta spre la scoala.

Natascha Krampusch a scris o noua carte despre viata ei, numita “10 ani de libertate”. Ea isi petrece weekend-urile in casa unde a fost abuzata.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO