A fost refuzat intr-un parc de distractii pentru ca era prea gras. Cum arata tanarul dupa ce a slabit 100 de kg in 9 luni

Dată publicare: 31-08-2016 12:11
Dată actualizare: 03-09-2016 07:23


obez - Shutterstock

Un tanar a reusit o performanta uluitoare si a slabit in 9 luni peste 100 de kilograme.

James Dunn, in varsta de 28 de ani, a luat o decizie radicala dupa ce i-a fost refuzat accesul intr-un parc de distractii, intr-un rollercoaster.

Ca sa slabeasca, barbatul si-a pus un inel gastric si a apelat la un antrenor de fitness. Conform Daily Mail, James consuma in exces mancare de la fast food si portii mari, ceea ce l-a facut sa cantareasca peste 200 de kilograme.

James a recunoscut ca si-a dat seama de problema atunci cand nu a fost lasat sa urce intr-un rollercoaster, in parcul de distractii. Mai mult, acesta a recunoscut ca s-a simtit jenat cand a vazut ca nu poate sa tina pasul la alergat cu nepoatele sale, in varsta un 1 an si jumatate.

James, care este asistent la o scoala din Liverpool, a tinut dieta si a facut sport in ultimul an, iar schimbarea este remarcabila. Transformarea lui este subiectul unui documentar special, ce va fi difuzat pe Channel 4. Producatorii l-au provocat sa slabeasca 100 de kg in 9 luni si acesta chiar a reusit performanta.

"Acum cativa ani am mers la Alton Towers si cand am vrut sa urc intr-una dintre masinarii, nu imi puteau lega centura de siguranta. Doi angajati s-au chinuit si tot nu au reusit, atunci mi-am dat seama cae grava situatia" a declarat James pentru Daily Mail.

Acum, tanarul de 28 de ani spera sa ii ajute pe cei care au probleme de sanatate din cauza obezitatii, alaturi de antrenorul sau personal.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO