A fost poza lor preferata de la nunta, pana au observat detaliul sinistru din imagine. Cine mai apare alaturi de cei doi miri

Ultima actualizare: 27-04-2015 07:03
Kevin si Christina Denis

Kevin si Christina Denis au postat pe Facebook poza lor preferata, iar un prieten a observat in ea ceva sinistru.

Cei doi tineri casatoriti tocmai au primit pozele de la munta si si-au ales imediat preferata, insa nu au observat ca in imagine apare si un al treilea personaj. Au simtit fiori reci cand un prieten i-a intrebat cine este persoana cu privire ciudata din spatele lor.

Ulterior, Kevin a postat fotografia pe Reddit, alaturi de comentariul: "Aceasta a fost poza noastra preferata de la nunta, pana sa vedem cine este intre noi... Inca nu stim cine este personajul".

Cuplul, din Virginia, SUA, spune ca persoana care apare in poza nu este unul dintre invitatii de la nunta. Prietenul care i-a observat prezenta a spus ca pare sa fie un copil, insa acum, dupa ce toata lumea a spus ca nu au vazut la nunta pe nimeni care sa-i semene, este aproape convins ca este fantoma unui copil.

Dupa ce imaginea a fost postata pe Reddit, utilizatorii au venit cu mai multe variante. "Arata ca Smeagol cautand 'The Precious'", spune un utilizator. Multi au spus ca este un baiat, o stafie sau chiar un demon.

Dar in ciuda toturor glumelor si speculatiilor, cei doi tineri nu au reusit sa lamureasca misterul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO