A fost muscata de san de un sarpe, in timp ce se relaxa in pat. Intre timp, copiii ii faceau poze

10-03-2014 11:55


Sarpe

O femeie din Marea Britanie, mama a patru copii, a avut parte de sperietura vietii. Pe cand incerca sa se relaxeze, in pat, un sarpe a aparut din senin si a muscat-o de san.

Caroline Griffin, mama a patru copii, se pregatea sa se intinda in pat si si-a pus o patura pe umeri, cand s-a pomenit cu sarpele pe pieptul ei. Femeia a incercat sa scape de reptila, dar mai rau a infuriat-o, ajungand sa fie muscata.

VEZI AICI POZE CU FEMEIA MUSCATA

Initial am crezut ca cei mici imi joaca o farsa, dar am avut parte de sperietura vietii cand am vazut ca sarpele se misca. Am inceput sa tip si, in secunda urmatoare, m-a muscat de sani”, povesteste Caroline.

Sarpele avea 1,2 metri si femeia spune ca s-a temut ca este veninos si ca va muri. Aceasta a sarit ingrozita din pat, dar prima reactie a copiilor ei a fost sa ii faca poze cu telefoanele mobile, ca sa le arate prietenilor.

Proprietarul sarpelui, un vecin al femeii, a venit sa o asigure ca reptila, pe nume Hiss, nu era veninoasa. Baiatul, de 21 de ani, care detinea sarpele, spune ca acesta a scapat in urma cu sase luni din acvariul in care era tinut.

Nu l-am mai vazut de acum sase luni, de cand a reusit sa scape din acvariu. Nu a mai muscat pe nimeni pana acum si probabil a avut o reactie la tipetele lui Caroline”, a declarat acesta, citat de The Mirror.

Sarpele a lasat doua urme dureroase si inca i se vede conturul falcilor”, spune femeia.
 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO