A fost muscata de o insecta acum 11 ani, iar acum isi implora familia sa fie eutanasiata. Cosmarul trait zilnic de tanara

16-05-2016 10:32

Kirty Keep

Mama unei tinere care sufera de o boala misterioasa, dupa ce acum 11 ani a fost muscata de o insecta, a dat publicitatii o inregistrare video in care fiica sa o implora sa o lase sa moara.

Theresa Keep a filmat-o pe Kirsty, 23 de ani, zacand pe patul de spital, in timp ce trage aer dintr-un aparat de ventilatie artificiala, agonizand din cauza unei boli ce i-a ruinat viata.

Kirsty a fost muscata de un gandac, in gradina casei, in urma cu 11 ani. De atunci, ea este lovita de boala in mod constant si sufera de dureri cronice, relateaza Daily Mail.

Starea ei s-a agravat recent, iar in ultima luna a ajuns la spital de patru ori. Mama, Theresa, spune ca fiica ei o implora in fiecare zi sa o duca in Elvetia, la o clinica de sinucidere asistata. Femeia, din Marea Britanie, spune: "Kirsty este din ce in ce mai bolnava. Nu poate lua medicamente, vomita foarte mult, este obosita, foarte slabita si vrea sa moara. Spune ca indura prea multa suferinta si vrea sa mearga in Elvetia, pentru ca nu mai suporta."

Theresa crede ca fiica ei a fost muscata de o capusa, insa medicii nu sunt convinsi de asta. De-a lungul timpului, a fost diagnosticata cu mai multe boli, insa analizele ulterioare au infirmat toate ipotezele.

Theresa, care creste singura trei copii, a ajuns si ea la capatul rabdarii si isi sustine fiica in decizia luata, desi spune ca este cel mai dureros lucru pe care ar putea sa-l faca vreodata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO