A fost impuscat in timpul unui jaf, dar un obiect i-a salvat viata unui angajat al unui magazin de bijuterii. VIDEO

Dată publicare: 29-04-2017 12:31
Dată actualizare: 02-05-2017 09:07


jaf sua

Ceasul pe care il purta un angajat al unui magazin de bijuterii, din SUA, s-ar putea sa ii salvat viata, in timpul unui jaf.

Cand trei hoti mascati au dat buzna intr-un magazin de bijuterii din Ohio, angajatii s-au pus imediat la pamant. Agresorii au spart o vitrina cu un ciocan si au sustras ceasuri elvetieni in valoare de zeci de mii de dolari. Jaful a durat 12 secunde, relateaza Daily Mail

Inainte sa fuga, unul dintre hoti a tras cu pistolul. Glontul l-a nimerit pe unchiul lui Eduardo Eacudero. Acesta a relatat: “Nu stiu daca cel care a tras a crezut ca unchiul meu avea o arma asupra lui, dar hotul a inceput sa traga haotic in directia lui, iar unchiul meu a fost ranit”.

Escudero a spus ca in timp ce unchiul sau tipa dupa ajutor, ceilalti angajati s-au asigurat, timp de 10-15 secunde, ca talharii au fugit.

Apoi, acestia s-au indreptat imediat catre barbatul ranit si au observat ca avea o taietura in antrebrat. Escudero a observat ca ceasul unchiului sau era distrus complet, din cauza impactului cu glontul.


 

Sursa: Daily Mail

Tags: jaf, ceas, glont, sua, bijuterii,


VIDEO PROTVPLUS.RO