A fost data afara de la munca dupa ce a publicat pe Facebook aceste fotografii

Dată publicare: 09-11-2011 16:52
Dată actualizare: 03-08-2012 10:47


pisici

O femeie si-a pierdut locul de munca dupa ce a "indraznit" sa faca fotografii celor cu care lucra si sa le puna pe internet. Totul se petrece in New York si gestul firmei a scandalizat mediul online.

Potrivit New York Times, o femeie a fost concediata de la Centrul pentru Ingrijire si Control al Animalelor din New York pentur ca a facut fotografii cainilor care urmau sa fie eutanasiati si le-a publicat pe net, sperand ca cineva sa ii adopte. 

Emily Tanen a fost data afara fara drept de apel in luna mai dupa ce si-a permis sa faca fotografii profesionale cu aparatul sau personal, un DSLR in valoare de 1500 de dolari, in loc sa faca acele poze cu o camera foto banala din dotarea adapostului.

"Aceasta este singura mea prietena, dar daca vreau maine imi fac ALTA". Imaginea care uimeste. VIDEO

   Fotografiile au iesit astfel mult mai bune, induiosatoare, aratand animalele in toata splendoarea lor. Tocmai asta era si problema - in momentul in care imaginile facute de ea au fost net superioare ca cele facute de regula de angajatii adapostului, s-a considerat ca acestea atrag mult mai mult privirea oamenilor si ca sansele cainilor pozati, la o adoptie, erau mult mai mari. 

Cele facute pana atunci de catre reprezentantii adapostului nu numai ca sunt neclare si slabe calitativ, dar iti dau impresia ca acele animale sunt bolnave, pline de purici, sau neingrijite.

  Potrivit Animal Care & Control of NYC, Tanen a fost concediata pentur ca a facut fotografii altfel decat prevedeau regulile asociatiei, care prevad ca in fotografii nu pot aparea oameni, deoarece s-ar crede ca acei caini au fost deja adoptati.

Jurnalistii americani spun insa ca regula respectiva nu are sens, din moment ce, atunci cand vezi un caine fericit si jucaus, atractia fata de el este cu atat mai mare. In plus, calitatea mai buna a imaginii este un atu, e de parere Mark Ross, un coleg de-al lui Emily, arhitect in varsta de 66 de ani, voluntar la adapost, care a fost dat si el afara dupa ce si-a publicat o parte din poze pe Facebook si a refuzat sa le dea jos. (vedeti aici mai multe fotografii) Acum lucreaza la un intreg album cu portretele cainilor

Citeste si: Dovada ca femeile vad deformat realitatea cand vine vorba de silueta. Nu s-au recunoscut in poze!

Sursa: New York Times


VIDEO PROTVPLUS.RO