A fost dat disparut in urma cu 18 ani. Este incredibil ce au descoperit autoritatile despre el

Dată publicare: 11-01-2013 16:29
Dată actualizare: 14-01-2013 02:05


politie

Avea 5 ani cand a disparut fara urma. Bunicii din partea tatalui au decis sa il rapeasca de teama ca nu cumva autoritatile sa acorde custodia nepotului mamei biologice.

In 1994, in plin proces de custodie, bunicii micutului Richard, in varsta de 5 ani, au disparut cu baiatul in ziua in care trebuia sa mearga sa stea cu mama lui. Ani la rand, autoritatile din Indiana, Statele Unite, l-au cautat, insa, fara niciun rezultat.

Dupa 18 ani de la disparitie, politia l-a gasit in Minnesota. Copilul de atunci era acum sotul unei femei, alaturi de care asteapta un copil.

Richard, in varsta de 24 de ani, a recunoscut ca stia ca bunicii l-au rapit in urma cu multi ani, dar ca niciodata nu au abuzat de el.

Marea Britanie plateste 30 milioane de lire sa scape de imigranti. Metoda prin care Regatul face "curatenie"

Pare sa fie un barbat normal, nu exista niciun semn sa fi fost abuzat in toti acesti ani. Bunicii l-au crescut ca si cum ar fi fost copilul lor”, a declarat un reprezentant al politiei din Indiana.

Autoritatile au dat de urma baiatului in ziua in care au descoperit ca o persoana din Minnesota, nascuta in aceeasi zi cu Richard, dar cu un alt nume, folosea datele personale ale baiatului disparut in urma cu 18 ani.

Cand au ajuns la el, barbatul a recunoscut ca el este acel copil dat disparut. Bunicii lui traiau in acelasi oras, intr-un parc de rulote.

Desi l-au rapit de la mama lui biologica, batranii nu vor raspunde in fata legii, deoarece acuzatiile impotriva lor au fost retrase in urma cu cativa ani.

Citeste si:

Se anunta sfarsitul crizei? Un brand de lux raporteaza cel mai bun an din istoria sa de peste 100 de ani

Facebook vrea sa ceara bani pentru mesaje. Sa ii scrii ceva lui Mark Zuckerberg va costa 100 dolari

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO