A fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a făcut sex cu elevul ei minor. GALERIE FOTO


Ultimul update: Sambata 13 Iulie 2019 11:14
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2019 11:08
Categorie: Bizar
profesoara Arizona

O tânără profesoara din Arizona, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre elevii ei minori, un băiat de 13 ani.

Brittany Zamora a declarat în faţa judecătorului că regretă ce a făcut şi că nu reprezintă un pericol pentru societate.

"Nu am încălcat niciodată legea. Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, sunt un om bun şi nu reprezint un pericol pentru societate", a spus profesoara.

Brittany a fost acuzată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, un elev de 13 ani. Toate întâlnirile aveau loc în clasa atunci când nu se ţineau cursuri. Mai mult, aceasta ar fi făcut sex cu elevul în prezenţa unui alt minor, care păzea uşa de la intrarea în clasă.

Părinţii minorului au fost cei care au descoperit ce se întâmplă. Când au văzut că băiatul se comportă ciudat, aceştia i-au montat pe telefon o aplicaţie care îi alertă de câte ori elevul
primea mesaje cu conotaţii sexuale sau imagini indecente.

Aceştia au anunţat imediat autorităţile, iar profesoară a fost reţinută. Judecătorul care s-a ocupat de caz s-a declarat șocat de detaliile din acest caz.

Schimbul de mesaje dintre femeie şi minor era unul extrem de indecent. Profesoara, care era căsătorită, profita de plecările soţului ei pentru a se vedea cu minorul.

Schimbul de mesaje, în GALERIA FOTO de la final!

Acum, ea îşi va petrece următorii 20 de ani la închisoare.

FULLSCREEN
A fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a făcut sex cu elevul ei minor. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO