A fost condamnata la 12 saptamani intr-o inchisoare de barbati, iar mama ei e disperata: "Va fi abuzata si umilita"

Dată publicare: 27-10-2015 09:04
Dată actualizare: 30-10-2015 07:00


Tara Hudson

Un transsexual care a trait toata viata adulta ca femeie va fi inchis intr-o inchisoare de barbati. Aceasta este decizia tribunalului in cazul Tarei Hudson, condamnata pentru agresivitate.
 

Tara Hudson are 26 de ani si de mai bine de sase ani urmeaza un tratament hormonal pentru a deveni femeie. Desi in pasaport este trecuta ca fiind barbat, medicul Tarei sustine ca, dupa toate operatiile de reconstructie prin care a trecut, nu mai poate fi considerata barbat, scrie The Sun.

Cu toate acestea, judecatorii au condamnat-o la 12 saptamani intr-o inchisoare de barbati din Bristol, dupa ce s-a luat la bataie intr-un bar. Mama Tarei spune ca isi face griji pentru siguranta acesteia in spatele gratiilor.

"Nu e nimic masculin la ea, nimeni nu si-ar da seama de vreo diferenta daca ar sta intr-o inchisoare pentru femei. Arata ca o femeie, e superba. Cred ca e revoltator ce se intampla. Barbatii vor abuza de ea, va fi umilitor", a declarat mama Tarei.

Cele doua incearca acum sa ii induplece pe magistrati fie sa-i dea o pedeapsa mai usoara, fie sa o trimita intr-o inchisoare pentru femei.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO