A fost concediata pe loc pentru ca a vrut trei zile libere. Ce s-a intamplat dupa ce tanara a povestit totul pe Facebook

Ultima actualizare: 06-09-2015 07:18
concediata festival

O tanara din Irlanda a fost nevoita sa aleaga intre slujba ei si a merge la un festival de muzica, asa ca a ales sa-si foloseasca biletul pentru eveniment.

Emily Culhane lucra la un restaurant din luna aprilie, iar seful ei nu a fost deloc incantat atunci cand a auzit ca tanara vrea trei zile libere pentru a merge la festival, asa ca a pus-o sa aleaga intre a-si pastra slujba si a merge la concert. Fata nu a stat pe ganduri si i-a spus sefului ca nu-si va vinde biletul, asa cum o sa sfatuise el, relateaza The Mirror.

Indignata de cele intamplate, Emily a povestit totul, marti, pe pagina de Facebook a Festivalului Electric Picnic, iar povestea ei a devenit virala. Tanara a sustinut ca nu a vrut sa-si vanda biletul pe care platise 220 de euro si a marturisit ca a fost socata cand a aflat ca a fost concediata.

Se pare insa ca Emily nu va ramane prea mult timp somera, intrucat a primit numeroase oferte de munca, printre care la un bar, la o cafenea, ori intr-un departament de HR. "Asta arata ca poti transforma orice intr-un lucru bun in final", a concluzionat Emily.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO