"A fost ca un semn de la Dumnezeu". Norul curcubeu, fenomenul bizar care a aparut pe cer, in Costa Rica

Ultima actualizare: 22-09-2015 06:58
nor Costa Rica

Fenomen bizar petrecut in Costa Rica, dupa ce o lumina fluorescenta si aprinsa a aparut pe cer, in plina zi. Aparitia a fost surprinsa de trecatori si este un adevarat spectacol de culoare si lumina.

O aparitie bizara pe cerul din capitala San Jose, in Costa Rica a speriat mai multi oameni. Un nor misterios, desprins parca dintr-o scena de sfarsit de lume dintr-un film hollywoodian, a luminat in culori cerul timp de cateva minute. 

Fenomenul a fost surprins de cativa oameni, iar in scurt timp retelele de socializare s-au umplut cu imagini cu "norul apocaliptic". Multi au scris pe internet ca cerul arata de parca "ar fi sfaristul lumii", insa, totul are o explicatie stiintifca. Un mix de particule de gheata, picaturi de apa si lumina au creat impresia unui nor curcubeu pe cer, este explicatia unui meteorolog.

 

"Ma jucam cu fiul meu si a observat brusc ca se intampla ceva pe cer. Ne-a taiat respiratia cand am vazut, a fost ca un semn de la Dumnezeu" a spus un martor, conform Daily Mail.

 

IlluOminous perturbations. #escazu #sanjose #costarica

A photo posted by @kevinotway on

 Norul curcubeu a devenit celebru pe Instagram si alte relete de socializare, iar imaginile surprinse de utilizatorilor sunt cu adevarat spectaculoase.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO