A fost arestat imediat. Unde si-a incarcat acest barbat din Londra telefonul mobil

Ultima actualizare: 16-07-2015 06:49
iPhone

Un barbat din Londra a fost arestat la coborarea din tren pentru ca a incercat sa-si incarce telefonul in timpul calatoriei. El a fost acuzat ca fura electricitate.

Robin Lee, un artist in varsta de 45 de ani, si-a incarcat iPhone-ul in priza trenului cu care calatorea din Hackney Wick catre Camden Road. Imediat ce a ajuns la destinatie, barbatul a fost asteptat de 4 ofiteri de politie si dus cu catuse la o sectie din apropiere.

Barbatul descrie episodul drept “ridicol” si sustine ca nu ar fi trebuit niciodata sa fie arestat. "Eu doar mi-am incarcat iPhone-ul pentru 5 minute intr-un tren”.

Evident, barbatul a fost lasat sa plece imediat ce a ajuns la sectia de politie.

Conform legislatiei britanice, poti sa fii acuzat de furt de electricitate, dar doar daca folosesti prizele destinate personalului trenului, fara sa ai autorizatie. Daca folosesti o priza plasata langa masa din tren, esti invitat de catre compania feroviara sa o folosesti.

Barbatul sustine ca nu era niciun avertisment plasat langa priza pe care a folosit-o el si ca va continua sa-si incarce telefonul in tren: “De fiecare data cand voi calatori, va fi primul lucru pe care il voi face.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO