“A facut uniforma de rusine”. Imaginile pe care le-a vazut toata sectia cu politista blonda

Ultima actualizare: 10-02-2013 00:52
politista

Dragostea i-a furat mintile acestei politiste blonde din Statele Unite. S-a implicat intr-o relatie amoroasa cu un coleg mai mic in grad si pentru ca a vrut sa-l cucereasca definitiv, a facut un gest cu efecte dezastruoase pentru ea.

Locotenent Diana Lopez, ofiter de informatii publice la Departamentul de Politie din Tucson, Statele Unite, i-a trimis colegului de care se indragostise fotografii si videouri cu continut sexual care o infatisau, relateaza New York Daily News.

Din nefericire pentru ea, relatia lor nu a durat vesnic, asa cum se astepta ea si nici nu s-a incheiat foarte bine, din moment ce barbatul a aratat imaginile si colegilor lui.

Cateva luni, imaginile au circulat pe telefoanele mobile ale tuturor politistilor din sectie, pana au aflat sefii de ele. S-a facut o ancheta interna din care a rezultat ca fostul iubit al politistei a aratat fotografiile in care era goala tuturor colegilor, dar filmarile, care erau de-a dreptul porno, le-a pastrat doar pentru el.

Diana Lopez a fost mutata la un alt department, iar gradul ei de locotenent a fost redus la sergent. Asta inseamna ca va primi bani mai putini, iar femeia este nemultumita de decizia sefilor si intentioneaza sa o atace in instant.

Ea spus ca nu se face vinovata de vreo incalcare a eticii profesionale, pentru ca a folosit telefonul mobil pentru a trimite imaginile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO