A facut cel mai frumos gest pentru sotia bolnava: “A fost cea mai mare realizare a mea”

Dată publicare: 24-09-2013 12:22
Dată actualizare: 27-09-2013 07:07


Cuplu

Un barbat din Marea Britanie si-a ajutat sotia bolnava psihic intr-un mod cu totul neobisnuit, scrie DailyMail.

Matt Muircroft si sotia sa, Julie, au ales sa se mute intr-o alta locuinta. Pentru ca Julie sufera de dementa, sotul ei a decorat noua casa exact ca pe cea veche, pentru ca schimbarea sa nu ii provoace suferinta femeii.

Cuplul a locuit in Berkshire timp de 30 de ani. De curand, cei doi s-au mutat in Motherwell, pentru a fi mai aproape de copiii lor. Medicul i-a avertizat ca o schimbare atat de mare ii poate produce anxietate sotiei sale bolnave.

Barbatul, decorator de profesie, a recreat intocmai interiorul vechii locuinte. De-a lungul carierei sale, Matt a lucrat la Castelul Windsor si a decorat Capela St George. Cu toate acestea, el a marturisit ca amenajarea noii locuinte a fost cea mai mare realizare din cariera sa.

“Julie a fost diagnosticata cu dementa in 2009. Ne-am mutat inapoi in Motherwell in mai, pentru a fi mai aproape de familia noastra. Mi s-a spus de la inceput ca orice mare schimbare ii poate face pe bolnavi sa fie confuzi. M-am gandit mult cum as putea sa fac mutarea cat mai usoara pentru Julie. Cea mai inteleapta decizie era sa-mi folosesc meseria ca sa o ajut”, a povestit barbatul pentru DailyMail.

De la mobila si zugraveala, pana la micile decoratiuni, Matt a fost atent la toate detaliile. Chiar si portretele de familie au respectat aceeasi asezare ca in vechea casa, asa incat schimbarea a fost aproape insesizabila pentru Julie.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO