A facut 19 operatii estetice ca se se transforme in versiunea britanica a Pamelei Anderson. Cum arata Carolyn. FOTO

10-02-2014 16:16


pamela anderson

O tanara de 29 de ani, model de profesie, obsedata sa se transforme in versiunea britanica a Pamelei Anderson, se pregateste pentru o noua operatie la sani, desi pana acum a facut nu mai putin de 19 interventii pentru marirea bustului.

Carolyn Anderson, a ajuns subiectul unui documentar Channel 5 din cauza obsesiei pe care o are pentru Pamela Anderson. Potrivit The Mirror, Carolyn a cheltuit, in ultimii ani, mai mult de 20.000 de lire sterline pe operatii si alte interventii estetice si si-a schimbat numele de familie in pasaport, in cinstea idolului ei.

Dar investitia ei in proceduri cosmetice au si un scop comercial: Carolyn a creat un brand si vinde tricouri si calendare, profitand de asemanarea cu Pamela.

Tatal britanicei a observat ca aceasta semana putin cu vedeta din Batwatch. Carolyn avea atunci doar 14 ani. "Am fost flatata, pentru ca atunci era una din cele mai cunoscute blonde din lume. Am ajuns s-o iubesc si sa fiu ca ea", a spus Carolyn.

Carolyn a cheltuit foarte multi bani ca sa arate asemenea Pamelei. A facut prima operatie pentru marirea sanilor la 21 de ani si tot de atunci face o data la 6 luni injectii cu botox in buze si isi albeste dintii anual. In afara acestor operatiuni, Carolyn si-a vopsit parul si si-a pus extensii, are gene false si isi face lunar tot felul de proceduri cosmetice.

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO