A emotionat milioane de oameni. Ce gest a facut tatal cand a vazut imaginea fetitei lui pe Facebook

Dată publicare: 11-10-2013 17:35
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


Serafine

Dupa ce imaginea fetitei lui a aparut pe internet si a strans milioane de like-uri, tatal a facut un gest la care nu s-ar fi asteptat nimeni.

Potrivit huffingtonpost.com, imediat dupa ce a vazut ca poza fetitei lui Serafina, in varsta de numai 2 anisori, proaspat operata pe cord deschis, circula pe internet si strange peste 4 milioane de like-uri si 60 de mii de share-uri, Sean Murphy s-a gandit sa le multumeasca intr-un fel medicilor care i-au salvat viata micutei, scrie www.perfecte.ro.

Imaginea o infatisa pe Serafina pe holul spitalului in halat de spital cu o pereche de botosi Hello Kitty in picioare si cu fata trista. Micuta era conectata la aparate si avea cateva pansamente lipite pe piept. Cand a vazut cati oameni au empatizat la durerea familiei, tatal s-a gandit sa-i roage sa doneze bani pentru spitalul in care a fost operata adorabila copila.

"Sunt tatal Serafinei. Daca poza v-a cucerit inimile si vreti sa faceti ceva mai mult decat like-uri, va rog sa donati bani pentru spitalul Lurie's Children Hospital", a scris barbatul. Inainte de postare, el stransese deja cateva sute de dolari, iar dupa mesaj suma a crescut imediat la 4.000. Tatal micutei a alergat si la Maratonul din Chicago, in cinstea fetitei sale, eveniment in urma caruia a mai strans ceva bani.

Citeste si:

Cafea gratuita pentru fiecare pasager somnoros. Cum isi castiga publicitarii clientii in aeroporturi

Paradisul turistic din care oamenii nu stiu cum sa fuga mai repede. De vina este economia

Sursa: perfecte.ro

Tags: serafina, facebook,


VIDEO PROTVPLUS.RO