Un tanar a disparut fara urma, dupa o petrecere, iar mama lui l-a cautat cu disperare. Ce s-a intamplat, insa, dupa 2 ani

Dată publicare: 30-08-2016 11:39
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


politie Shutterstock

O femeie din SUA a fost acuzata ca iroseste timpul politiei cu o misiune de cautare care nu duce nicaieri.

Carol Ann Roy a semnalat disparitia fiului sau, in urma cu doi ani. De atunci, nimeni nu l-a mai vazut, insa politia sustine ca nu exista suficiente probe pentru a continua misiunea de cautare.

Shaun Ritchie avea 30 de ani cand a disparut fara urma, dupa o petrecere de Halloween. Desi autoritatile au demarat o ampla misiune de salvare, tanarul nu a fost gasit niciodata. La cinci zile dupa disparitie, anchetatorii au descoperit cateva haine si obiecte care ar fi apartinut tanarului, in zona de unde disparuse.

In noaptea disparitiei sale, au fost facute doua apeluri catre politie: unul in care era solicitat ajutorul, si un altul in care era anulata solicitarea.

Insa, dupa doi ani de la disparitie, politia a luat o decizie radicala si vor sa o acuze pe mama lui ca iroseste timpul politistilor, scriu cei de la Metro.

Cei care au desfasurat ancheta sustin ca nu au gasit nicio dovada de crima sau atac, si cred ca pur si simplu, tanarul a vrut sa plece de acasa.

Politia a acuzat-o pe femeie ca a oferit informatii false, fara probe, dupa ce a trimis SMS-uri rudelor sale in care anunta ca fiul ei a fost ucis, desi nu a exista nicio dovada.
 

 

Sursa: Metro

Tags: disparitie, fiu, mama,


VIDEO PROTVPLUS.RO