A disparut de acasa cand avea 16 ani. Locul in care l-au gasit politistii, dupa 20 de ani, este infiorator VIDEO

25-10-2016 14:30

subsol

Un barbat din Brazilia, in varsta de 36 de ani, se presupune ca a fost tinut captiv timp de 20 de ani, intr-o camera la subsol, de catre parintii sai.

Se pare ca barbatul, in varsta de 36 de ani, ar fi fost tinut intr-o camera fara ferestre si lumina, fiind legat de pat, potrivit politistilor. Conform martorilor, el avea unghiile foarte lungi, la fel si barba, relateaza Daily Record

Armando de Andrade, care a fost dat disparut cand avea 16 ani, a fost tinut legat de pat intr-o camera fara ferestre, la subsol, in timp ce politia facea perchezitii in casa pentru a cauta traficanti de droguri.

Detectivii din Sao Paulo, Brazilia, presupun ca barbatul a trait intr-o camera intunecata timp de 2 decenii, fara sa aiba lumina.

Politistul care conduce ancheta, Celso Marchiori, a declarat ca barbatul era foarte reticent cand a fost gasit si nu a scos niciun cuvant.

El a adaugat: “L-am scos afara si tot nu a vorbit. Nu stiam daca era speriat sau sub influenta drogurilor. A fost transportat imediat la spital. Este greu de crezut ca a fost captiv in camera aceea timp de 20 de ani.”

Cand a disparut, familia lui Armando a declarat ca s-a mutat in alt oras. Un vecin a declarat ca la timpul disparatiei, barbatul a fost tinut captiv din cauza faptului ca incepuse sa consume alcool.

Tatal lui Armando a negat orice acuzatie, sustinand faptul ca fiul lui a plecat de acasa la varsta de 18 ani si s-a reintors recent, iar barbatul l-a rugat sa-l inchis in camera, pentru a scapa de dependenta de droguri.

Armando primeste tratament psihiatric, fiind prea traumatizat sa vorbeasca.
 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO