A devenit de nerecunoscut dupa ce a slabit 160 de kilograme. Cea mai mare distractie de acum a profesorului de liceu

Dată publicare: 11-01-2015 14:38
Dată actualizare: 14-01-2015 07:11


Ryan Blocker

Un profesor din Missouri si-a spus povestea remarcabila despre cum a slabit 160 de kilograme si si-a recapatat pofta de viata.

Ryan Blocker spune ca avea tot felul de probleme cand avea 250 de kilograme, in urma cu doi ani. Profesorul de liceu avea atunci 28 de ani si era atat de gras incat avea nevoie de ajutor pentru orice activitate, oricat de simpla ar fi fost, potrivit Daily Mail.

Mai mult, avea tensiunea foarte ridicata si lua un pumn de medicamente in fiecare zi. "Stiam ca ma indrept intr-o directie gresita... Era o chestiune de timp. Spun ca nu ai cum sa traiesti 20 de ani cu o asemenea greutate", a spus profesorul.

Ryan s-a trezit in august 2012, in ziua in care a coordonat fanfara scolii la o parada. A fost ziua in care aproape ca a murit. "La sfarsitul paradei, am cazut, am vazut negru in fata ochilor si nu mai puteam sa respir", a spus el.

Dupa acest incident, Ryan s-a dus la o clinica specializata, iar un nutritionist i-a prescris un regim alimentar personalizat. Astfel, in mai putin de 2 ani, profesorul a slabit 160 de kilograme.

Ryan se distreaza acum cand abordeaza pe strada fosti elevi care nu il mai recunosc.

KFVS12 News

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO