A decis sa divorteze de sotia milionara pentru ca uraste sa fie bogat. Povestea unui profesor din Marea Britanie

Dată publicare: 09-03-2014 10:04
Dată actualizare: 12-03-2014 06:50


Tony Hawken

Tony Hawken, in varsta de 57 de ani, din Marea Britanie, a decis sa divorteze de sotia lui milionara Xiu Li, dupa o casnicie de 21 de ani. Motivul il reprezinta tocmai averea femeii, dupa cum precizeaza sotul.

Cei doi s-au cunoscut la o intalnire pe nevazute si s-au casatorit chiar inainte ca femeia sa inceapa sa faca avere.

Xiu Li se afla la Londra pentru studii cand si-a cunoscut viitorul sot. Dupa o vizita in China, ea a decis sa investeasca in cateva adaposturi abandonate de acolo. A deschis mai multe centre comerciale si in doar cativa ani, Xiu Li a castigat un miliard de lire sterline.

Din acel moment viata celor doi s-a schimbat radical. Si-au cumparat o casa de lux de 1, 5 milioane de lire sterline. Averea a continuat sa creasca, aducand-o pe femeie in topul Forbes.

Daca multi barbati s-ar fi considerat norocosi cu asa nevasta, nu a fost si cazul lui Tony. Profesorul a declarat ca nu s-a simtit niciodata bine cu atatia bani. El a continua sa cumpere carti de la anticariat si sa se imbrace cu haine ieftine.

"Nu este mediul meu. Sunt profesor si toata viata mea am trait decent fara sa am multi bani. Am decis sa ma despart de sotia mea pentru ca traim in lumi diferite. Am ajuns la o intelegere. O sa plec din casnicia asta cu un milion de lire sterline, stiu ca la averea ei, aceasta suma e minuscula, dar e mai mult decat suficienta pentru mine", a declarat barbatul.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO