A cunoscut un barbat in vacanta, iar el a abuzat-o ingrozitor. Ce mesaje i-a lasat barbatul apoi pe Facebook

20-10-2015 16:10


Fern Westland

O tanara de 20 de ani din Marea Britanie a trait un cosmar intr-o vacanta in Turcia, dupa ce un chelner cu care se imprietenise a violat-o pe plaja.

Fern Westland a povestit clipele ingrozitoare prin care a trecut dupa ce Sabri Demir, un chelner pe care il cunoscuse in vacanta, a baut prea mult la o petrecere si a violat-o, scrie Daily Mirror.

"Totul a fost in regula pana cand Sabri s-a imbatat si a inceput sa ma atinga intr-un mod nepotrivit. Am vrut sa plec impreuna cu prietenii mei, dar el a insistat sa vina cu noi. Cand prietena mea a intrat in hotel, el a inceput sa traga de mine si mi-a pus mana la gura. M-a dus apoi pe plaja si m-a violat. Incercam sa strig, nu puteam sa respir. Am reusit sa-l lovesc si sa fug inapoi in hotel", a povestit tanara.

Fern spune ca dupa cateva ore, barbatul a inceput sa o bombardeze cu mesaje pe Facebook, in care isi cerea scuze pentru fapta lui: "Mi-a spus ca ii pare rau, ca nu stie ce l-a apucat si sa-l iert".

De frica, tanara nu a mers la politie in Turcia, ci a asteptat sa ajunga acasa, in Marea Britanie: "Am dat o declaratie, mi-au fotografiat vanataile si sunt acum in legatura cu autoritatile din Turcia", spune fata, care vrea sa-si vada agresorul pedepsit.

Dupa ce a aflat ca politia e pe urmele sale, barbatul i-a scris iarasi lui Fern. "De ce te plangi de mine? Nu am facut sex cu tine, doar te-am sarutat. De ce te plangi de asa ceva".

Britanica le-a averitizat pe toate tinerele sa aiba grija in cine au incredere si sa nu ramana singure cu persoane pe care nu le cunosc.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO