A cumparat o punga cu struguri de la supermaket, dar a tras o sperietura zdravana. Ce a descoperit cand a ajuns acasa

13-01-2016 16:18


paianjen struguri

O femeie din Australia a avut parte de un soc dupa ce a cumparat o punga cu struguri.

Rachael Buckley a cumparat o punga cu struguri dintr-un supermarket din Melbourne, Australia.

Insa, cand a ajuns acasa a facut o descoperire sinistra: in pung, era "ascuns" un paianjen de proportii medii, care isi depusese ouala in punga.

Specialistii spun ca este un loc neobisnuit pe care un paianjen sa il aleaga sa isi depuna ouale. Insa, femeia a tras o sperietura zdravana si a povestit pe Facebook ce s-a intamplat.

"Am ajuns acasa cu gandul sa mananc strgurii, dar planul meu s-a schimbat cand am deschis punga. Nu doar ca in punga se afla un paianjen, dar era un sac cu ouale depuse si aratau de parca se inmultesc. Cu siguranta, nu asta era ideea mea de mic-dejun" a scris Rachel in mesajul adresat lantului de supermaketuri.

Reprezentantii magazinului au declarat ca nu stiu cum s-a ajuns la aceasta situatie si cum a ajuns un paianjen acolo, dar ca vor investiga

Conform specialistilor, pradatorul esye foare agresiv atunci cand isi apara ouale depuse, asa ca Rachel a fost norocoasa ca nu a fost muscata.


 

 

Hi Woolworths, I had every intention of eating some fruit in the sun today, but my plans had changed when I found this...

Posted by Rachael Buckley on Tuesday, January 12, 2016

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO