A crezut ca va avea parte de o partida de amor in trei, dar s-a facut de ras pe internet. Cum a fost pacalit barbatul

06-05-2017 17:19


tara natasha

O femeie din Tara Galilor l-a facut pe un strain sa creada ca va avea parte de o partida de amor in trei, dupa ce acesta i-a trimis o serie de poze indecente, dar barbatul a avut parte de o surpriza neplacuta cand a ajuns la adresa primita. 

Tara Natasha, din Cardiff, l-a facut sa creada pe acel barbat ca vor face sex impreuna cu inca o femeie, de aceea el s-a deplasat pana la Palatul Buckingham, conform The Sun

Discutia dintre cei doi a avut loc pe Snapchat. Cand el a intrebat-o pe Natasha daca locuieste singura, ea i-a replicat: “Locuiesc cu o prietena. O sa ne insoteasca”.

La auzul acestei vesti, barbatul s-a oferit sa conduca pana la locuinta ei. In loc sa il invite la adresa ei adevarata, Tara l-a trimis direct catre Palatul Buckingham.

Din nefericire pentru barbat, nu si-a dat seama unde se afla si a intrebat-o pe Tara: “Locuieste in Palatul Buckingham?”. Ca sa ii arate femeii ca se afla la adresa indicate de ea, i-a trimis cateva poze cu portile palatului.

Intr-un final, si-a dat seama ca i se facuse o farsa. Asta dupa ce Natasha i-a trimis o poza cu Regina Elisabeta a II-a, pe Snapchat. Apoi, barbatul s-a infuriat si a intrebat-o de ce a facut asa ceva.

“M-a adaugat pe Snapchat si mi-a trimis poze indecente. Nu l-am bagat in seama, dar dupa aceea mi-a mai trimis inca un mesaj cu un profund caracter sexual. Am spus ca sunt dispusa sa fac ceea ce mi-a cerut, fiind sarcastica. A continuat sa imi trimita poze si m-a rugat sa ne intalnim. Atunci l-am trimis la o adresa gresita.”, a adaugat Tara pentru The Sun.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO