A crezut ca poate controla moartea si isi poate intalni prietena decedata "la jumatatea drumului". Cum a fost gasita tanara

Dată publicare: 31-08-2016 16:27
Dată actualizare: 03-09-2016 07:23


Jazmine

O femeie indurerata de moartea celei mai bune prietene s-a sinucis din greseala, crezand ca o va intalni la jumatatea drumului "catre rai" si isi va lua ramas bun.

Jazmine Howarth (foto sus), 25 de ani, era convinsa ca putea sa controleze moartea si si-a propus sa o vada pentru ultima data pe Dionne Corbett (foto jos), dupa care sa se intoarca "pe taramul celor vii".

Tanara a fost gasita spanzurata intr-o gradina publica din Bolton, Marea Britanie. Pe parcursul anchetei, s-a stabilit ca Jazmine suferea de depresie si a scris mai multe mesaje in care spunea ca vrea sa o vada pe Dionne, 25 de ani, inca o data, dupa care sa isi vada de ale ei, relateaza Metro.

Cele doua erau foarte bune prietene inca din copilarie si aveau planuri mari de viitor. Logodnicul lui Jazmine a spus, la ancheta, ca iubita lui era convinsa ca vorbeste cu Dionne si ca aceasta si-ar fi dorit sa o mai vada o data. De asemenea, Jazmine i-a spus iubitului ei ca Dionne i-ar fi zis ce trebuia sa faca pentru a se intalnit la jumatatea drumului.

 

Sursa: Metro

Tags: decese, sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO