A crezut ca face dragoste cu iubita lui, dar cand a deschis ochii s-a ingrozit. Ce a descoperit barbatul

Dată publicare: 16-12-2015 18:25
Dată actualizare: 19-01-2016 07:02


cuplu

Un barbat din SUA a avut parte de o surpriza total neplacuta si neasteptata.

Dupa o seara de distractie, barbatul s-a trezit in toiul noptii, crezand ca este in pat cu iubita lui si ca aceasta ii ofera o partida de sex oral. Insa, barbatul s-a ingrozit cand a descoperit ca este vorba despre un alt barbat.

Victima, a carui identitate nu a fost dezvaluita, sustine ca era in pat, imbracat complet, cand brusc cineva a inceput sa ii traga pantalonii in jos. Acesta a crezut ca prietena lui ii "ofera" un cadou, si fiind intuneric nu a observat ca este vorba despre altcineva, si mai ales, ca este vroba de un alt barbat. Acesta a povestit in fata judecatorilor ca atunci cand si-a dat seama ca este vorba despre un barbat homosexual - Dale Everard - a sarit din pat. Apoi, a izbucnit in lacrimi cand si-a dat seama ce s-a intamplat.

Conform spuselor victimelor, barbatul care a comis acest act, este un strain pe care el si prietena lui l-au cunoscut in club in acea seara. In timp ce erau in club, victimei i s-a facut rau de la bautura si a luat un taxi spre casa. La scurt timp, si prietena acestuia a impartit un taxi cu barbatul misterios pe care l-au cunoscut in club.

Cand a ajuns la apartament, victima si prietena lui s-au certat intrucat barbatul nu era de acord ca aceasta sa invite un necunscut in casa. El a adormit imbracat pe pat, iar la scurt timp s-a intamplat incindetul.

Barbatul care l-a hartuit a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, dupa ce a recunoscut faptele, dar sustine ca era sub influenta alcoolului, conform Metro.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO