A crezut ca i s-a format un cheag de sange in nas, dupa accident. Ce a descoperit insa tanara la dus. VIDEO

Dată publicare: 13-10-2014 11:36
Dată actualizare: 16-10-2014 06:46


lipitoare

O tanara din Marea Britanie s-a intors din vacanta din sud-estul Africii cu un "musafir nedorit". Daniela a realizat ca are o vietate in nas in momentul in care a intrat la dus.

In timpul vacantei, tanara a avut un accident de motocicleta si cand a vazut ca are nasul umflat, a crezut ca este de la cazatura, ca i s-a format un cheag de sange. Insa nici vorba de asa ceva. Daniela avea in nas o lipitoare de 7 centimetri.

"Aveam sangerari nazale, dar am crezut ca este de la accident. Eram convinsa ca este vorba despre un cheag de sange. Cand am intrat la dus insa, am remarcat in oglinda ca imi iese ceva pe nas. Am incercat sa il prind, dar a intrat imediat inapoi. M-am dus direct la urgente", a povestit Daniela.

La control, doctorul i-a zis ca are in nas o lipitoare. O jumatate de ora le-a trebuit sa o scoata din nasul fetei, timp in care ea a avut dureri ingrozitoare. Lipitoarea era foarte groasa pentru ca se hranise cu sangele tinerei.

"Este posibil sa o fi luat din apa, daca a facut baie in rau. Exista insa si varianta sa ii fi intrat in gura in timp ce bea apa. Era foarte mica atunci cand a luat-o, cu siguranta. A crescut atat pentru ca s-a hranit cu sangele gazdei", a declarat medicul care s-a ocupat de ea.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO