A crezut ca este posedata de spirite malefice pentru ca a mancat zmeura de pe un mormant. Ce se intampla, de fapt, cu tanara

Dată publicare: 29-09-2015 16:20
Dată actualizare: 02-10-2015 07:16


paianjen in ureche

O femeie care se temea ca este posedata de spirite rele, pentru ca auzea in permanenta sunete bizare, a descoperit ca, de fapt, avea un paianjen viu in ureche.

Tanara chinezoaica, Li Meng, avea dureri sacaitoare la o ureche, mai ales noaptea, cand auzea si sunete ciudate. A luat pastile impotriva durerilor si antiinflamatoare, insa cele doua simptome nu au disparut. Li a inceput sa creada ca este pedepsita de spirite malefice, pentru ca durerile au aparut dupa ce a mancat zmeura crescuta pe un mormant, relateaza The Mirror.

Iubitul ei, care este foarte superstitios, a atentionat-o atunci ca nu ar trebui sa manance fructele, dar ei i-a fost foarte pofta si a ignorat sugestia. "Chiar am mers la un templu si m-am rugat, dar nu m-a ajutat deloc", a declarat tanara pentru TaiHaiNet.com.

Intr-un final, tanara a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Xiamen. Aici, dupa un control de rutina, un ORL-ist a facut descoperirea socanta. Li avea in ureche un paianjen viu.

Medicul Chen Zhaoyou a spus ca a scos paianjenul dupa ce a injectat in ureche un lichid. Acesta a mai spus ca nu este neobisnuit sa trateze pacienti cu o astfel de problema, la spitalul sau fiind inregistrate zilnic aproximativ 23 de cazuri de pacienti cu insecte in urechi.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO