A crezut ca a cunoscut sufletul pereche. Ce i-a spus insa la prima intalnire a trimis-o la psiholog

Dată publicare: 30-04-2013 11:27
Dată actualizare: 03-05-2013 07:05


tanara

O tanara din Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a crezut ca a cunoscut sufletul pereche la petrecerea de Revelion. Nu avea sa fie asa, iar acum femeia are nevoie de ajutor.

"Am fost la o petrecere de Revelion si acolo l-am cunoscut. Are 24 de ani si mi s-a parut perfect pentru mine. La finalul serii m-a invitat la el. Am baut mult, dar nu am facut sex. A doua zi mi-a zis ca si-ar dori sa mai iesim. Am fost fericita cand l-am auzit, dar la prima intalnire mi-a spus ca nu isi doreste decat sex ocazional. Sexul cu el este incredibil, insa, cred ca imi doresc mai mult", a scris fata psihologului The Sun.

"Mi-a povestit ca fosta lui iubita era obsedata de control. Planifica totul in relatia lor, chiar si cand sa faca sex. Mai mult, ea a stabilit si data nuntii si se astepta ca el sa accepte. Mi-a spus ca a reusit cu greu sa o paraseasca, pentru ca nu accepta un refuz. Cred ca a ramas marcat de acea relatie si de asta nu imi mai doreste un angajament", a continuat tanara.

"Nu stiu daca sa ma mai vad cu el pentru ca imi este teama sa nu ajung sa il iubesc si sa sufar", a precizat fata.

Psihologul a sfatuit-o sa discute deschis cu el si sa ii spuna ca nu poate accepta la infinit aceasta situatie, iar daca el nu va schimba nimic in atitudinea lui, atunci sa puna capat acestei povesti.

Sursa: The Sun

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO