A creat un profil on-line oribil, dar a postat poza unei femei atragatoare. Cati barbati i-au scris

Dată publicare: 07-01-2014 08:26
Dată actualizare: 10-01-2014 06:56


profil internet

O femeie si-a creat un profil fals si negativ pe un site de matrimoniale, in care spune negru pe alb ca vrea sa-si bata joc de barbati si sa profite de ei, dar cu toate acestea a fost sufocata de mesaje de la barbatii dornici s-o cunoasca.

Scriitoarea Alli Reed a facut un experiment pentru a testa daca "cel mai rau profil din istorie" respinge sexul opus, insa, spre surprinderea ei, a primit mai mult de 150 de mesaje in 24 de ore, potrivit Daily Mail.

Alli, care este din Los Angeles, a creat un profil fals pe OKCupid, sub numele de "aaroncarterfan", utilizand fotografia celei mai bune prietene care este model, "sperand sa dovedeasca faptul ca exista un profil atat de dezgustator incat niciun barbat nu i-ar trimite un mesaj acelei persoane".

Alli a spus ca a facut din "aaroncarterfan" cea mai oribila persoana cu putinta: rea, rasfatata, lenesa, rasista, manipulatoare si materialista. A mai spus in profil ca "o sa-i pacaleasca pe barbati ca au lasat-o gravida" si ca bea pana vomita.

De asemenea, a spus ca este somera, dar ca nu poate trai fara bani si masini.

Desi a creat un personaj demn de dispret, Alli a primit neasteptat de multe mesaje si a tras concluzia ca "unii barbati nu au nicio limita cand vine vorba de femei, sex si intalniri".

A vrut sa-i descurajeze pe cei care i-au trimis mesaje si le-a raspuns spunandu-le ca are doar 14 ani si ca vrea sa ii faca o farsa surorii mai mari. Cu toate acestea, barbatii au continuat sa-i ceara intalniri, sa-i spuna ca este "o diavolita sexy" si i-au cerut numarul de telefon.

Cu alti barbati a aplicat alta tactica; le-a vorbit vulgar, dar nici acestia nu au renuntat. Nu au renuntat sa-i propuna intalniri nici barbatii carora le-a scris ca le va ruina viata.

La final, Alli s-a aratat dezamagita de ceea ce a constatat si a spus ca experimentul  ei dovesteste oarecum ca nu poti sa ai incredere in persoanele pe care le cunosti pe internet.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO