A condus 1448 de kilometri in loc de 144 din cauza unei erori de GPS. "Nu mi-am dat seama"

Dată publicare: 15-01-2013 16:31
Dată actualizare: 18-01-2013 02:25


GPS

O eroare de GPS si lipsa completa de atentie au dus la o odisee de 1448 de kilometri, in loc de o simpla calatorie de 144.

Sabine Moreau, in varsta de 67 de ani, si-a inceput calatoria chiar din fata locuintei din Hainault, Erquelinnes, Belgia. Femeia trebuia sa ridice de la gara din Bruxelles, aflata la 144 de kilometri departare, o prietena.

Moreau a setat destinatia pe GPS, insa aparatul a condus-o spre sud, pana la Zagreb, in Croatia. Astfel, in loc de doua ore in masina, femeia a facut pana la destinatie doua zile, in care a parcurs nu mai putin de 1448 de kilometri.

In timpul odiseei, femeia s-a oprit de doua ori sa realimenteze masina, a stationat la marginea drumului sa doarma pentru cateva ore si a fost implicata intr-un accident de circulatie minor.

Cum a fost posibila aceasta calatorie de doua zile, fara ca Sabine sa banuiasca ca ceva este in neregula? Spune ca stie ca suna ciudat, insa marturiseste ca nu a fost atenta.

"Eram distrata, asa ca am continuat sa conduc. Am vazut tot felul de semne de circulatie, prima data in franceza, apoi in germana si in cele din urma in croata, insa am continuat sa conduc pentru ca eram distrata. Dintr-o data am ajuns in Zagreb si am realizat ca nu mai sunt in Belgia", a povestit femeia.

Pe cat de amuzanta pare aceasta poveste, pe atat de ingrijorat a fost fiul ei, care, dupa o zi, a alerat politia, care a inceput sa o caute pe femeie.

Sursa: Gizmodo

Tags: curiozitati, gps,


VIDEO PROTVPLUS.RO