A comandat mancare acasa si a ramas uimit cand a deschis cutia: "Mi-au oferit pizza gratis un an". Ce a gasit in interior

Dată publicare: 22-09-2015 11:24
Dată actualizare: 25-09-2015 07:02


Domino's

Un tanar a comandat pizza si o portie de aripioare acasa si a avut o surpriza de proportii cand a deschis una din cutii. In interiorul acesteia a gasit o suma mare de bani.

Mike Vegas, barman la un club din San Francisco, a crezut ca vineri dupa amiaza este liber si a comandat la Domino's provizii pentru toata seara, adica o pizza mare si o portie de aripioare. Dar imediat ce a primit mancarea, Mike a fost chemat la serviciu si plecat dupa ce si-a pus mancarea in frigider, relateaza Huffington Post.

La 5:00 dimineata, cand s-a intors, a luat din frigider cutia cu aripioare: "Cand am deschis cutia, am gasit in ea 1.300 de dolari. Am inceput sa rad singur de ceea ce mi s-a intamplat".

Vegas a spus ca soferul l-a sunat ulterior ca sa-l intrebe de bani, insa nu a putut sa-i raspunda pentru ca muncea.

El a postat pe Facebook o poza cu cutia de aripioare cu bani: "Bineinteles, oamenii din lista mea mi-au spus ba sa pastrez banii, ba sa-i dau inapoi. Credeti-ma, as fi vrut sa-i pastrez, dar pur si simplu nu puteam sa fac."

Vegas a spus ca unii din prietenii lui se temeau ca nu cumva soferul sa-si piarda locul de munca. Mike Vegas a revenit cu mesajul: "Soferul isi pastreaza locul de munca, banii s-au intors la Domino's. Mi s-a oferit pizza gratis pentru un an de zile".

Managerul Zia Mumtaz i-a transmis si un mesaj de multumire barbatului: "Este greu sa mai intalnesti oameni cinstiti in vremurile acestea."

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO