A cheltuit 15.000 de dolari doar ca sa fie admirata in pozele de pe Facebook. Cum arata acum tanara. FOTO

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
Triana Lavey

Tot ce conteaza pentru multi tineri din zilele noastre este sa arate bine in fotografiile de pe Facebook. Iar o femeie de 38 de ani a mers foarte departe pentru asta...

Triana Lavey, din SUA, a cheltuit nu mai putin de 15.000 de dolari pe proceduri estetice si recunoaste ca singurul scop al "investitiei" a fost acela de a "arata perfect in fotografii", potrivit ABC News.

Femeia de 38 de ani si-a facut un implat in barbie, rinoplastie, o remodelare a pometilor si injectii cu botox in buze. "Nu arat diferit, ci photoshopata", a declarat ea pentru ABC.

Triana, care este manager de relatii publice la o companie din Los Angeles, a spus ca a devenit de-a dreptul obsedata de felul in care arata odata cu cresterea popularitatii retelele de socializare online.

"Cand vezi o poza de-a ta este distribuita pe internet te gandesti ca o vede foarte multa lume si ca ti-ar fi placut sa n-ai niciun rid. Eu am rezolvat asta. Si cred ca reactia mea este un raspuns la ceea ce se intampla acum in societate, cand o simpla poza te ridica sau te coboara", a spus Triana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO