A cazut inconstient pe sinele metroului din New York. Cum a fost salvat barbatul cu cateva clipe inainte de sosirea trenului

04-04-2017 16:16


barbat salvat

O operatiune de salvare incredibila a avut loc la metroul din New York. Sambata seara, un barbat a cazut inconstient pe sine si era cat pe ce sa fie calcat de trenul care intra in statie.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 20:45 si a fost surprins in intregime de Parker Van de Graaf, un adolescent de 15 ani care a filmat totul cu telefonul mobil si care se afla pe peron alaturi de mama sa, relateaza Mirror.

In imagini se vede cum barbatul cazut zace inconstient intre sine, alaturi de un maldar de cumparaturi. In ajutor i-a sarit Jonathan Kulig, un inginer de 29 de ani care se intorcea de la serviciu. Tanarul a auzit mai multe strigate si cand si-a dat seama ce s-a intamplat a sarit imediat pe sine si l-a ridicat pe omul cazut.

Mai multi oameni s-au adunat pentru a incerca sa il ajute si l-au asezat pe o banca de pe peron pentru a se linisti. Victima nu poate sa isi tina echilibrul, fiind cel mai probabil in stare de ebrietate.

La nici doua minute de cand barbatul a fost readus pe peron se vede cum metroul intra cu viteza in statie.


 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO