A cazut de la etajul 3, dar nu si-a rupt gatul. Cum a fost salvata de un minion o fetita de 5 ani din SUA

Dată publicare: 20-07-2015 12:00
Dată actualizare: 23-07-2015 07:08


Minioni - GETTY

O fata de doar 5 ani din SUA a scapat cu viata dupa ce a cazut pe o fereastra, datorita unui lucru la care tinea foarte mult.

Conform Denver Post, dupa ce a cazut de la geamul aflat la etajul 3 al unei cladiri, fetita a continuat sa tina in brate un "minion" de pluș, care, intr-un final, se pare ca i-a salvat viata.

"Din fericire, dupa ce copilul a cazut pe fereastra, a continuat sa tina la piept minionul sau de pluș, care, se pare, i-ar fi atenuat impactul cu solul. Copilul a fost dus la spital si tratat pentru o mana rupta, dupa care a fost lasat sa plece acasa", a anuntat politia din Colorado Springs, intr-un comunicat de presa.

Fetita ar fi cazut pe geam in timp ce se juca, singura, in camera sa, in jurul orei locale 20.30.

Minionii sunt niste personaje fictionale care au devenit celebre datorita filmului "Despicable me". In luna iulie a avut premiera filmului "Minionii", care este o continuare a aventurilor omuletilor galbeni, care vorbesc doar prin onomatopee si care pornesc în căutarea unui lider.

Filmul "Mionii" a avut incasari de 115 milioane de dolari la premiera. Vedete precum Jon Hamm, Sandra Bullock si Michael Keaton se numara printre actorii care si-au imprumutat vocea simpaticelor personaje.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO