A castigat 43 de milioane de euro, insa a primit doar 70 de euro si o masa gratuita

Dată publicare: 12-12-2011 07:54
Dată actualizare: 06-11-2012 11:33


Bani

Un tanar a fost in culmea fericirii cateva minute, pentru ca a crezut ca a castigat la jocuri mecanice 43 de milioane de euro.

Insa bucuria lui a fost de scurta durata: in loc de zecile de milioane, el a primit de la managerul cazinoului o cina gratuita si doar 70 de euro.

Tanarul, Behar Merlaku, de 26 de ani, a jucat la aparatul dintr-un cazinou din Bregenz, Austria. Desi aparatul i-a afisat patru din cele cinci simboluri, tanarul a fost anuntat de un mesaj afisat pe ecran ca este castigatorul marelui premiu.

Insa cand tanarul s-a dus sa-si revendice premiul, sefii cazinoului au refuzat sa i-l plateasca si i-au oferit “premiul” de consolare simbolic.

Acum, tanarul de 26 de ani va intenta un proces cazinoului, pentru a-l obliga sa-i plateasca premiul, despre care avocatii lui spun ca este indreptatit sa-i revina, pentru ca aparatul l-a desemnat castigator.

Acesta este actiunea civila cu cea mai mai revendicare de acest tip inregistrata vreodatata.

Cand Behar Merlaku a cerut premiul de la managerul cazinoului, acesta i-a spus ca aparatul a avut o eroare. Mai mult, legea din Austria prevede ca marile premii la astfel de jocuri nu pot fi mai mari de 2 milioane de euro.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO