A ajuns la spital, chiar in luna de miere, dupa ce a mancat un peste. Ce s-a intamplat cu femeia dupa aceea

Ultima actualizare: 17-10-2016 07:00
christine

O femeie in varsta de 54 de ani din Burghill, Anglia, a murit in timp ce se afla in luna de miere, din cauza unui infarct provocat de un peste toxic pe care l-a consumat.

Christine Fensome, in varsta de 54 de ani, se afla in luna ei de miere in Cancun, Mexic, alaturi de sotul ei, Andy Fensome, in varsta de 58 de ani, cand a inceput sa se simta rau, pe 27 septembrie, potrivit Daily Mail

Se pare ca infarctul a survenit dupa ce femeia a mancat un peste care continea o substanta toxica provocata de o alga.

James Bowyer, fratele Christinei, in varsta de 49 de ani, a declarat ca sora lui a murit in urma toxiinfectie alimentare provocata de bibanul de epava.

El a adaugat: “Singuru lucru bun care poate sa reiasa din moartea surorii mele este acela de a-i face pe oameni constienti de riscurile la care se supun cand mananca peste in strainatate.

Nu se stiu prea multe informatii despre toxiinfectia alimentara provocata de pesti. Din cauza incalzirii globale acea toxina este tot mai prolifica

Sybil, mama femeii, sustine ca fiica ei a murit la 10 minute dupa ce a ajuns la un spital din Mexic. Ea a relatat: “Andy mi-a spus ca fiica mea s-a trezit la miezul noptii cu dureri cumplite, avea diaree si scotea niste sunete ciudate.”

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO