A ajuns in toata presa dupa ce a pus pe Facebook o poza cu o nota de plata. Ce scria pe ea

Dată publicare: 09-09-2013 08:40
Dată actualizare: 12-09-2013 07:05


nota de plata

O tanara studenta de 19 ani, din Nashville, Tennessee, care lucreaza intr-un restaurant a ajuns in atentia presei dupa ce a pus pe Facebook o fotografie cu o nota de plata.

Christina Jenkins a povestit cum a mers la masa unui cuplu pentru a lua comanda. Cei doi au avut o atitudine urata inca de la inceput cu chelnarita.

Secunda de dinaintea "dezastrului"! :) Imagini incredibile pe care n-apuci sa le vezi cu ochiul liber! FOTO

"Imi dadeau raspunsuri seci si nici nu se uitau la mine. M-am prezentat, le-am luat comanda si le-a recomandat un desert. Mi-au spus ca vor mancarea la pachet si sa le aduc nota de plata. Cand m-am intors sa iau banii nu mai erau acolo. Atunci am vazut ce au scris in dreptul casutei pentru bacsis", a povestit fata pentru Daily Mail.

Cei doi clienti au lasat cei 45 de dolari, cat a costat comanda, dar si un mesaj. In dreptul cuvantului bacsis au scris "Nimic", iar mai jos au continuat cu cuvantul "Negru", facand referire la culoarea pielii fetei.

Tanara a mers imediat la managerul restaurantului si i-a aratat nota. Acesta a incercat sa o linisteasca si sa o ajute sa treaca peste incident.

Fata, care este studenta la Universitatea de Medicina din Tennessee, a pus nota de plata pe Facebook si a povestit ce i s-a intamplat.

Asa arata Adele pe coperta revistelor. Adevarata fata a cantaretei, fara machiaj, i-a speriat pe fani - FOTO

A fost surprinsa sa vada cate mesaje de sustinere a primit. Au fost insa si persoane care au scris ca fata a falsificat nota de plata si ca ea este o rasista, nu cei doi clienti.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO